Vier Joodse Nobelprijswinnaars

Richard Thaler. Foto: Chatham House London Wikimedia Commons
Richard Thaler. Foto: Chatham House London/Wikimedia Commons

De Amerikaans-Joodse wetenschappers Michael Roshbash, Barry Barish, Rainer Weiss en Richard Thaler ontvingen dit jaar een Nobelprijs.

Roshbash kreeg de prijs voor Geneeskunde met twee collega’s voor hun onderzoek naar het gen dat het bioritme van planten, dieren en mensen aanstuurt. Barish en Weiss kregen met nog een collega de prijs voor Natuurkunde voor hun baanbrekende studie naar zwaartekrachtgolven ofwel het buigen van ruimte/tijd, een al door Einstein voorspeld fenomeen. Thaler ontving de prijs voor Economie vanwege zijn pionierswerk op het gebied van gedragseconomie: hij brengt menselijk irrationeel gedrag in kaart en voorspelt daarmee economische ontwikkelingen. “Ik zal de miljoen dollar van mijn Nobelprijs zo irrationeel mogelijk besteden,” grapte hij.
Van alle Nobelprijswinnaars is 22% van Joodse afkomst, opmerkelijk aangezien Joden slechts 0,2% van de wereldbevolking uitmaken.

4 Comments

 1. Deze info over Vier Joodse Nobelprijswinnaars, moet Sigrid Kaag (D66) een vereerder van PLO-Terrorist Arafat [Zijn foto hangt aan de muur in haar huiskamer] voorgesteld als nieuwe staatssecretaris van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking toch wel tot nadenken brengen.

  Wie denkt er in 2017 nog aan die bruut Arafat, die Onterecht de Nobelprijs kreeg?
  Zou Sigrid Kaag zich nu verslikken? Van alle Nobelprijswinnaars is 22% van Joodse afkomst, opmerkelijk aangezien Joden slechts 0,2% van de wereldbevolking uitmaken. Arafat is verleden tijd.

  Ik kijk uit naar de Joodse Man die een formidabele formule heeft, om Vrede tussen alle volken der aarde te smeden. Ik heb een vermoeden wie dat wordt. Het antwoord vond ik in een 2000 jaar oud boek Openbaring 19…

  Vers 11 En ik zag de hemel geopend, en zie, een wit paard; en Hij, die daarop zat, wordt genoemd Getrouw en Waarachtig, en Hij velt vonnis en voert ​oorlog​ in ​gerechtigheid. En zijn ogen waren een vuurvlam en op zijn hoofd waren VELE KRONEN en Hij droeg een geschreven naam, die niemand weet dan Hijzelf. En Hij was bekleed met een kleed, dat in bloed geverfd was, en zijn naam is genoemd: het Woord Gods. En de heerscharen, die in de hemel zijn, volgden Hem op witte paarden, gehuld in wit en smetteloos fijn ​linnen. En uit zijn mond komt een scherp ​zwaard, om daarmede de HEIDENEN te slaan. En Hijzelf zal hen hoeden met een ijzeren staf [PSALM 2] en Hijzelf treedt de ​persbak​ van de ​wijn​ der gramschap van de Toorn Gods, des Almachtigen. En Hij heeft op zijn kleed en op zijn dij geschreven de naam: ​Koning​ der koningen en Here der heren!

 2. @winston citroen. U heeft het goed begrepen, niet wat betreft de ufo’ s maar wel wat betreft de buitenaardsen. Daar opent Openbaring 19:11 dan ook mee…
  Openbaring 19…

  Vers 11 En ik zag de hemel geopend, en zie, een wit paard; en Hij, die daarop zat, wordt genoemd Getrouw en Waarachtig, en Hij velt vonnis en voert ​oorlog​ in ​gerechtigheid….

  Interventie vanuit de hemel dus! Mosje kreeg toch ook hulp uit de hemel toen hij de kinderen Israëls vanuit Egypte naar het Beloofde Land mocht brengen? Overdag was daar de Wolkkolom om het Joodse volk overdag te beschermen tegen de felle zon en gedurende de nacht was daar een Vuurkolom om de Israëlieten te beschermen tegen de kou.

  Alle Details in Sjemot/Exodus.

  • zo religieus ben ik niet bas. daarom denk ik wel degelijk dat hier ufo,s worden beschreven. anders is het fantasie. maar ufo,s lijkt mij waarschijnlijker.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.