Aantal gewelddadige antisemitische aanvallen in Duitsland toegenomen

In 2018 is in Duitsland het aantal meldingen van antisemitisme met tien procent gestegen. Vooral het aantal geweldsmisdrijven tegen Joden nam toe.

Dat blijkt uit cijfers van de Duitse politie. In totaal werden er in 2018 1646 gevallen van Jodenhaat gemeld, in 2017 waren dit 1504 meldingen. Ook is er een flinke stijging van het aantal geweldsdelicten tegen Joden: in 2017 werden er 37 meldingen gemaakt van fysiek geweld, in 2018 zeiden 62 mensen te zijn aangevallen vanwege hun Joodse achtergrond. Hierbij raakten 43 personen gewond.

857 verdachten van antisemitisme daden en uitingen werden door de Duitse politie geïdentificeerd, maar er werden slechts 19 personen gearresteerd. Volgens de politie kan het aantal misdrijven nog stijgen, omdat het goed mogelijk is dat er begin dit jaar nog meldingen binnenkomen over 2018.

 

2 Reacties

 1. Aantal gewelddadige antisemitische aanvallen in Duitsland toegenomen? Het verbaast mij niets zolang er leugenachtige, giftige, gewelddadige boeken als Mein Kampf en de Protocollen van de Wijzen van Sion verkocht worden, dat er straffeloos films gemaakt/vertoond mogen worden over Hitlers terugkomst: Er Ist Wieder Da! Deze film en boeken worden in Europa, VS, Israël, Iran e.a. Islamitische landen als warme broodjes vertoond/verkocht. Antisemieten smullen hiervan.

  Dat er een sterke link is tussen Hitler en de Arabieren las ik in boek van Emerson Vermaat: Hitler en de Arabieren. [Aspekt]

  De Handvesten van Palestijnen, Hamas, PLO/Fatah en Hezbollah bevestigen die, je kunt je ogen niet geloven: Joden zijn ongewenst en moeten voorgoed van de aardbodem verdwijnen.

  En de VN, EU, Nederlandse Regering, Paus/Vaticaan/Curie, Orthodoxe Kerken, Wereldraad van kerken hoe reageren al die woordenkramers 2019 op die rampzalige ontwikkelingen? Ze kijken er naar, zwijgen, [Jesaja 56] ja, nog erger, ze ondersteunen deze geweldminnenden antisemieten met enorme bedragen van ons belastinggeld.

  Geen wonder dat het aantal meldingen van antisemitisme opnieuw vanaf 1948 met vele procenten jaarlijks blijft toenemen. Vooral het aantal geweldsmisdrijven neemt fors toe. Cijfers van de Duitse politie liegen er niet om, en dit is nog maar het topje van de ijsberg.

  Veel Joden in de EU doen niet eens aangifte om begrijpelijke redenen. In 2018 werden 1646 gevallen van Jodenhaat gemeld, in 2017 waren dit 1504 meldingen.”

  Ik bid als vriend van Israël samen met alle Israëlieten wereldwijd hardop Psalm 81, 132 , 135.

 2. Duitsland, Frankrijk, GB, Belgie, Nederland etc.etc.etc.

  De sluizen van de Jodenhaat zijn opnieuw geopend en hebben het dunne laagje gecultiveerd fatsoen in Europa weggespoeld.

  Jodenhaat is gelegitimeerd in de UN, UNESCO, UNHCR/UNHRW door het aannemen van ontelbare en eenzijdige anti Israelische resoluties gebaseerd op leugens & geschiedvervalsing waar Antisemitisme word vervangen door Palestinisme door een Palestijnse Staat als eufemisme te gebruiken voor Jodenhaat.

  Het Europeese aandeel hierin is beschamend.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.