‘Geller stopt Brexit’

Er is hoop voor tegenstanders van de scheiding tussen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie: illusionist en paragnost Uri Geller gaat door middel van telepathie de Brexit tegenhouden.

In een open brief aan premier Theresa May schrijft de Israëlische Geller dat hij ‘niet zal toestaan’ dat het VK de EU verlaat, omdat hij ‘voelt dat de meeste Britten hiertegen zijn’. Ondanks het feit dat hij ‘zeer veel van haar houdt’, zal Geller May ‘telepathisch tegenhouden’. De paragnost waarschuwt: “Geloof mij, ik ben in staat dit uit te voeren.” Maar voordat hij tot zo’n ‘drastische actie’ overgaat, geeft Geller de premier nog één kans zelf de stekker uit Brexit te trekken. Geller herinnert May eraan dat hij drie jaar voordat zij het tot premier schopte, al aan haar had voorspeld dat zij ooit het land zou leiden. Hiervoor liet hij May een aan zijn Cadillac gemonteerde lepel van Winston Churchill aanraken.

Bij het NIW begrijpen wij het ook niet allemaal, maar we geloven graag dat Geller het beste voor heeft met de Britten. Hij zegt immers zijn paranormale gaven ook te gebruiken om ervoor te zorgen dat Labourleider Jeremy Corbyn nooit de sleutels van Downing Street 10, de residentie van de Britse premier, in handen krijgt. En mocht dat onverhoopt toch gebeuren, belooft Geller met zijn geest diezelfde sleutels zo te verbuigen dat zij onbruikbaar zullen worden.

Foto: Taylor Herring

2 Reacties

 1. Uri Geller liegt dat die barst als hij in een open brief aan premier Theresa May schrijft dat hij ‘niet zal toestaan’ dat het VK de EU verlaat, omdat hij ‘voelt dat de meeste Britten hiertegen zijn’.

  De Britten hebben bij Meerderheid in het Referendum te kennen gegeven dat ze voor een harde BREXIT zijn.

  Uri Geller is een over het paard getilde illusionist en paragnost. Ik vergelijk hem met de tovenaars aan het hof van Farao die bepaalde plagen van Mozes en Aäron konden nadoen, maar het al snel opgaven toen er nog 7 plagen volgden. Alle details: Zie Exodus 7 t/m 11.

  In het Tweede Testament lezen we ook over een tovenaar die veel geld bood in Handelingen 8. Hij leerde een gevoelige les.

  Opnieuw in Handelingen 13:8 leerde Elymas, de tovenaar een nog gevoeliger les want zo wordt zijn naam vertaald, hij probeerde de Stadhouder van het geloof af te houden.

  De Joodse Jeshua [Mattheus 1:1] leert in zijn boek Openbaring 21:8…Maar wat betreft de lafhartigen, ongelovigen, verfoeilijken, moordenaars, ontuchtplegers, TOVENAARS, afgodendienaars en alle leugenaars: hun deel is in de poel die van vuur en zwavel brandt. Dit is de tweede dood.

  Openbaring 22:15 Maar buiten bevinden zich de honden, de TOVENAARS, de ontuchtplegers, de moordenaars, de afgodendienaars en ieder die de leugen liefheeft en doet.

 2. Als u zou schrijven …”ik vind dat ” in plaats van “is ” zou u wat geloofwaardiger overkomen.
  U gaat er kennelijk van uit dat uw mening de enige waarheid is.
  Het is slechts een mening, net zoals deze van mij.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*